miercuri, 29 iunie 2011

Lucruri BUNE in DOMO :)

Desi ma astept sa nu fie prea mare activitate in acest topic ,imi incerc norocul si va intreb : ce functioneaza sau a functionat bine la un moment dat in Domo ,ce este de apreciat in aceasta companie ,care sunt oamenii care isi fac treaba si isi merita pozitia in companie .Ce decizii apreciati ?Sa scoatem tot BINELE DIN DOMO ! :))

Colegi din DoMo (entty) sustin :

Salar la timp si atat, dpdv material.
Placut impresionat de Csaba Boda, un om cu o viziune in retail.
Placut impresionat de Gabor Bot si o parte din echipa sa.
Placut impresionat de Mihaela Negrila si echipa dumneaei(laszlo Szolosi, Joja Alina), Turtoi mai da rateuri.
Placut impresionat de departamentul HR Tg.Secuiesc, o parte din el evident printre care se numara si Edit Lukacs, prost impresionat de departamentul HR Bucuresti in special Simona Carp si compania, pe care o consider o catea ordinara, capabila mai de nimic, ce are niste proiecte fara sens, in special celebrul program al consultantilor/sefilor in functie de fluxul de clienti. "Simona draga nu sti ca sunt unele magazine unde acest flux de clienti nu poate fi prezis, ai consultat maggest??? "
Prost impresionat de achizitii AV-IT, nasoll acolo, sunt pusi la lopata domnilor.
Placut impresionat de aparatul lui Serban Stanoiu, cand trimite un mail se simte in retea, pozitiv evident.
PROST impresionat de unicul incontestabilul, si foarte cunoscutul , de o prostie RARA, IOAN PINTEA :) care nu-si are loc aici pentru o descriere.

 

16 comentarii:

  1. Nici un comentariu ! :(
    Chiar nu mai e nimic bun in compania asta ?

    @winnie

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun in Domo e salariul sefilor de raion ca nu degeaba nu si-a dat nici unul demisia ca doar castiga dublu fata de cv care de multe ori fac aceeasi munca pe bani jumate.PS.de vina nu e cel ce te chinuie ci cel care accepta si se plange dar nu face nimic, lucru specific se pare romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. bine-ar fii sa fie dublu...think again...

    RăspundețiȘtergere
  4. Singurul lucru bun la Domo este profitul lor urias.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. parca nu mai are prea multa valabilitate afirmatia asta ..

      Ștergere
    2. Lucruri bune momentan nu se intampla in DOMO si nici nu se vor intampla, pana ce marele LORAND nu-si va recupera toate actiunile vandute ale companiei, pe un pret de nimic, ca asa se procedeaza mai nou, cu spalari de bani/fonduri. Pacat ca ceilalti actionari nu iau masuri de precautie, si nu scapa compania de leprele care stau ca niste nesimtiti pe scaune directoriale si nu fac nimic, pe salarii colosale.

      Ștergere
  5. Mi-a placut maxim fraza asta:"Placut impresionat de departamentul HR Tg.Secuiesc, o parte din el evident printre care se numara si Edit Lukacs"... Dragul meu ai avut vreodata "onoarea" sa cunosti acest personaj EDIT LUKACS??? Este o comunista formata pe bancile ITM-ului, care a fost racolata de DOMO, pentru a nu mai avea compania probleme cu plangerile facute de angajati pentru neplata orelor suplimentare si alte probleme de genul asta... Doamna respectiva ar fi bine sa invete intai limba romana, ca sa aibe cu ce impresiona, macar in limbaj, ca in comportament nu prea are cu ce.

    RăspundețiȘtergere
  6. ar trbui sters acest topic.
    nu mai exista nimic bun in DOMO!!!!
    e utopic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daaa, chiar au reusit sa scoata tot binele din Domo....l-au aruncat afara...supeeer, nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Da mah e bine... daca te angajezi la ei si faci ce au facut oameni in Targoviste.. e bine :))) Doar sa nu fi prins :))

    RăspundețiȘtergere
  9. domo polus center cluj este condus de retardati putin spus culmea cica au si scoala

    RăspundețiȘtergere
  10. In curand o noua surpriza, ca deh doar se apropie luna cadourilor... Ore suplimentare efectuate de Sf. Andrei care este liber legal si la fel fara numar in luna Decembrie cu toate ca vor fi cele mai putine zile lucratoare posibile. Asta este DOMO, nu vor mai exista lucruri bune niciodata, sau poate cand se vor schimba sefii de magazine, sefii de zona, product managerii care dorm pe ei, si toti ceilalti ca ei care au scoli facute la fara frecventa, dar au CV-ul plin de experienta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Lucruri bune in Domo, ce bine suna titlul topicului, dar din pacate, nu prea mai sunt lucruri bune... Vor fi totusi lucruri bune, daca cei din noua conducere isi vor da seama ca unii/unele din sefii/sefele de magazin, sunt praf, si le dau praf de mers, pentru ca sunt depasiti de situatie, si sa angajeze oameni competenti, nu lepre care stau cu curu' pe scaun nu fac nimic, si se mai ridica si cu pretentii, cand munca lor este executata de altii, ei practic nefacand nimic. Acelasi lucru valabil si pentru sefii de zona si pentru ceilalti de pe la sediu care nu isi fac treaba, si au CV-ul plin de experienta cum spune colegul de mai sus, cu facultati facute pe la fara frecventa sau diplome platite sa fie acolo la numar...

    RăspundețiȘtergere
  12. Tacerea este singurul lucru bun pentru conducere, dar rau pentru angajati. Sau la voi merg lucrurile mai bine???

    RăspundețiȘtergere
  13. Stie cnv schema rubedeniilor, nepotismelor si relatiilor de ,, prietenie" din Domo?

    RăspundețiȘtergere
  14. Hai ca nu te-ai prins! Stii care-i veselia: Hotia si prostia made in Ungaria... ti-am spus in versuri sa nu uiti!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta :